Kadıköy'de Metro İstasyonu düzenlemesi trafiği kilitledi

Kadıköy'de Metro İstasyonu düzenlemesi trafiği kilitledi
Kadıköy’de Bostancı Metro İstasyonu çevre düzenlemesi sebebiyle Bağdat Caddesi girişinde tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgede yaşanan yoğun dronla havadan görüntülendi.

Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi Geçici Trafik Sirkülasyonu Projesi çerçevesinde, Bostancı Tren İstasyonu hizası Bağdat Caddesi girişinde tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Trafik akışı polis ekipleri eşliğinde Koy Yolu sokak tarafına doğru yönlendirmesi yapılırken 13 Ocak’ta başlayan faaliyetlerin yaklaşık 270 gün olarak planlandığı tespit edildi. Diğer yandan Bağdat Caddesinin girişlerinin trafiğe kapatılmasına çevre esnafı tepki gösterdi. Maltepe istikametinde giden arabalı müşterilerinin park yapacak yer olmadığını söyleyen esnaf yetkililerin bu probleme bir çözüm bulmasını istedi. Yapılan faaliyetler sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Çevrede yaşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

KEPENK İNDİRECEĞİZ YAKINDA

Yürütülen projeyle ilişkin konuşan çevre esnafı Hıdır Karaağaç, "İnsanlar burada çok fazla mağdur oldu. Yapılan faaliyetler sonrası trafik burada keşmekeş oldu. Ne insanlar yolu kullanabiliyor ne alışveriş yapabiliyor bu sebeple esnaf da mağdur oluyor. Kepenk indirme seviyesine geldik, ne yapalım kapatıp gidelim mi? En iyisi gelsinler anahtarları verelim gitsinler. Biz kapatalım buradaki dükkanları. Burada kiralar zaten sırtımıza ağır geliyor. Bu yolu açmadan burada hareket olmaz. İnsanlar burada durup alışveriş yapıyordu artık duramayacak. Sürücülerin durma ihtimali yok ceza yiyorlar. Biz esnaf olarak gerçekten zor durumdayız" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.