Kadınhanı Belediye Başkanı istifa mı edecek?

Kadınhanı Belediye Başkanı istifa mı edecek?
AK Partili Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük'ün ilçede yapılan AK Parti kongresi sonrası istifa etmeye niyetli olduğu iddia edildi.

AK Parti Kadınhanı İlçe Teşkilatı'nda dün yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı Mahmut Emekli'nin tekrar ilçe başkanlığına getirilmesine tepki gösteren Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük'ün istifa etme kararı aldığı iddia edildi.

Önceki aylarda ilçe belediyesi üzerinde baskı oluşturduğu öne sürülen Mahmut Emekli'yi Genel Merkez'e ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na şikayet eden, Emekli ile ortak çalışmasının mümkün olmadığını söyleyen Ödük'e karşı AK Parti İl Başkan YardımcısıMusa Arat, Emekli'nin tekrar başkan olmasında büyük rol oynadı. Duruma tepki gösteren Ödük ise istifa kararı aldı. Ödük'ü bu kararından vazgeçirmek için dün akşam AK Parti il başkan yardımcılarının seferber olduğu konuşuluyor. (Murat Güzel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum