Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası

Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası
- Organizasyonun medya günü Azerbaycan'da gerçekleştirildi- Kadın Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Guidetti:- "Zor bir grup ve güçlü rakiplerimiz var"- Kaptan Eda Erdem Dündar:- "Artık sahaya çıkıp oynama zamanı"


İSTANBUL (AA) - 2017 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın medya günü yapıldı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Boulevard Hotel'de düzenlenen medya gününde, Kadın Voleybol Milli Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ve takım kaptanı Eda Erdem Dündar görüşlerini paylaştı.

Şampiyonada güçlü takımlarla karşılaşacaklarını belirten Guidetti, "Zor bir grup ve güçlü rakiplerimiz var. Hiçbir maç kolay olmayacak. Her sayı, her set, her maç için savaşacağız. Turnuvaya iyi başlamak kadar, turnuvayı iyi bitirmek de önemli. Ekip olarak en iyisini yapmak için sahada olacağız. Uzun soluklu bir turnuva, sabırlı olmalıyız." dedi.

Kaptan Eda Erdem Dündar ise "Azerbaycan'dayız ve burası bizim için kardeş ülke. Buradaki taraftarın ve atmosferin çok güzel olacağına inanıyorum. Şu ana kadar, nasıl çalıştığımızı, diğer ekipleri ve grupları konuştuk ama artık sahaya çıkıp oynama zamanı. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım gelen seyircilere ve ekran başında izleyenlere güzel bir voleybol izletiriz." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan ile Gürcistan'ın ortaklaşa ev sahipliğini üstlendiği ve 22 Eylül-1 Ekim tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde C Grubu'nda yer alan Türkiye, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna ile mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, grup müsabakalarını Bakü'de oynayacak.

Play-off, çeyrek final, yarı final, altın ve bronz madalya maçları da Bakü'de yapılacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.