Kadınlar kavga etti erkekler ayırdı (TIKLA&İZLE)

Kadınlar kavga etti erkekler ayırdı (TIKLA&İZLE)
Taksim'de genç bir kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı.

Taksim'de genç bir kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı. Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırırken, araya etraftaki vatandaşlar girdi. Küfürlerin havada uçuştuğu olayda taraflar güçlükle sakinleştirildi. Yaşananlar kameralara yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Beyoğlu Taksim semti Şehit Muhtar Mahallesi'nde önceki gün saat 03.00 esnalarında meydana gelen olayda iddiaya göre, genç bir kadın erkek arkadaşını başka bir kadınla sokak ortasında gördü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren kadın, bir anda sevgilisinin yanındaki kadına, "Gel buraya gel. Beni bırakır mısınız?" diyerek tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı.

ERKEKLER KAVGAYI GÜÇLÜKLE AYIRDI

Kavganın büyüdüğünü fark eden etraftaki erkekler, hem kavga eden kadınlara hem de kadının arkadaşlarına müdahale etmeye çalıştı.

Küfürlerin havada uçuştuğu sırada olaya karışan 4 kadın güçlükle sakinleştirildi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Taraflar ise birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.