Kadınlardan güvenlik güçlerine destek

Kadınlardan güvenlik güçlerine destek
Hatay'ın Hassa ilçesindeki kadınlar, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla içerisinde gıda ve kıyafetlerin yanı sıra mektupların bulunduğu paketler hazırladı

HATAY(AA) - Hatay'ın Hassa ilçesinde bir grup kadın, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla içerisinde yöresel gıda ürünlerinin yanı sıra kıyafetle mektupların yer aldığı paketler hazırladı.

Güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla kampanya başlatan AK Parti İlçe Kadın Kolları üyesi ev hanımı İlknur Kırlangıç, AA muhabirine, 2 ay önce başlattıkları kampanyaya birçok kişinin katkıda bulunduğunu belirtti.

Hazırladıkları paketleri İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edeceklerini ifade eden Kırlangıç, onların da paketleri Mardin'in Nusaybin ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine yollayacaklarını söyledi.

Güvenlik güçlerinin zor şartlar altında görev yaptığını vurgulayan Kırlangıç, ''Güvenlik güçlerimiz şuan orada bir savaş halinde. Bizlerde elimizden geldiği kadar onlara yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla böyle bir yardım kampanyası düzenledik. İnşallah topladığımız yardımlar sağ salim güvenlik güçlerimize ulaşır." dedi.

Kırlangıç, toplanan yardımların içerisinde yöresel gıda ürünlerinin yanı sıra kıyafetlerle mektup ve duaların da yer aldığını kaydetti.

Kampanyaya destek olanlardan Şermin Önsüren ise amaçlarının güvenlik güçlerine sadece manevi destek sağlayarak yanlarında olduklarını hissettirmek olduğunu anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.