Kadir Gecesi

Kadir Gecesi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:- "Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır"

ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kadir Gecesi'nin, kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunduğunu belirtti.

Bakan Arslan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, mübarek ramazanı uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını ifade etti.

Kur’an-ı Kerim’de, "Biz Kur’an’ı kutlu bir gecede indirdik" mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edildiğini kaydeden Arslan, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdu, aziz milleti ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diledi.

Arslan, bu mübarek gecenin, kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunduğunu vurgulayarak, "Aziz milletimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, Yüce Mevla’dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na eriştirmesini niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.