"Kadrajda Derebucak var" isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı

"Kadrajda Derebucak var" isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı
Derebucak ilçesinde düzenlenen profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katıldığı "Kadrajda Derebucak var" isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde düzenlenen profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katıldığı "Kadrajda Derebucak var" isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Derebucak Belediyesi, Gencek Şehit Orhan Parlakkaya İlk-Ortaokulu ile Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçlarının belli olduğu belirtildi.

Konusu Derebucak olan yarışmaya farklı il ve ilçelerden 102 fotoğrafçının, 360 eser ile katıldığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eserler Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, BEYFOT Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Konyalı, Fotoğrafçı Gökalp Bilici ve Öğretmen Mustafa Varol’dan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Bunun sonucunda tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katıldığı A katagorisinde bakkal fotoğrafı ile Oğuz İpçi birinci, eski ev fotoğrafı ile Mehmet Koru ikinci, Balatini Mağarası fotoğrafı ile Serkan Daldal ücüncü oldu. İlk, Orta ve lise öğrencileri arasında yapılan B katagorisinde ise Beyza Nur Gedik, Hediye Nur Yalçınkaya, Berna Turgut, Burak Can Patlak, Emre Erim ilk beş sırayı paylaştılar. Ödül töreni önümüzdeki günlerde yapılacak."






Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.