Kafe alev alev yandı

Kafe alev alev yandı
Okmeydanı'nda bir kafe, iddialara göre, klima patlaması sonucu alev alev yandı. Patlama seslerinin duyulduğu yangın sırasında kafenin boş olması olası bir faciayı önledi.

Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi'nde bulunan bir kafede iddialara göre klima patlaması sonucu yangın çıktı. Bu sırada kafede olan mal sahibi yangını fark edince kendisini dışarıya atarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevlerin kısa sürede kafeyi sardığı görülürken yangın nedeniyle patlama sesleri duyuldu. Olay yerine ise çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler bitişikte bulunan binadaki vatandaşları tahliye etti. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği kafenin kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. Yangın esnasında kafede müşteri olmaması ise olası bir faciayı önledi. Polisin yangının çıkış nedeniyle ilgili başlattığı çalışma sürüyor. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.