Kafenin bir tık ötesi “Meram Konağı”

Kafenin bir tık ötesi “Meram Konağı”
Kafenin bir tık ötesinde diye tanımlanan Meram Konağı’nda nostaljik eşyalara çok fazla rastlamak mümkün.

Dilhan Türker'in Özel Haberi

Kafenin bir tık ötesinde diye tanımlanan Meram Konağı’nda nostaljik eşyalara çok fazla rastlamak mümkün. Gelen misafirlerin sıkılma ya da memnun kalmama gibi bir şansı olmadığını belirten Meram Konağı’nın sahibi Hasan Duvarcı, “Para bir şekilde gelir. Ancak gelen misafirleri memnun etmek o kadar kolay değil. Bu nedenle bizim önceliğimiz gelenlerin memnuniyeti Bizde gelenleri memnun etmek için birçok konseptle onların karşılarına çıkıyoruz” dedi.

foto-(1)-005.jpgfoto-(2)-006.jpg

27 SENELİK TECRÜBENİN BİRİKİMİ

Hasan Duvarcı, Norveç ve Marmaris’te 27 sene boyunca restoran ve kafe işletmeciliği yaptığını ve 27 senelik tecrübenin verdiği birikimle Meram Konağı’nı açtığını ve tecrübelerini en güzel şekilde misafirlerine sunduğunu belirtti. Meram Konağı’na gelenlerin müşteri değil de misafir olduğunu anlatan Duvarcı, “Misafir evde nasıl ağırlanıyorsa bizde onları burada en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızla da her gün bunları konuşuyoruz çünkü Türkiye’de biraz sıkıntı yaptığın işi sevmek önemli müşteriye eve gelen misafir gözüyle bakmak çok önemli. Bu nedenle bizim önceliğimiz gelenlerin memnuniyeti.  Bizde gelenleri memnun etmek için birçok konseptle onların karşılarına çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

foto-(4)-003.jpgfoto-(5)-003.jpg

DERTLERE MERAM KONAĞI’NDA ARA

Meram Konağı’na gelenlerin tüm sıkıntılarından bir nebze de olsa kurtulacaklarını belirten Hasan Duvarcı, “Buraya insanlar, günün stresinden kurtulmak, sıkıntılarını atmak için geliyor. Bizde canlı müziğimizle yazlık sinema konseptimizle, ister mangalını kendin pişir kendin ye, isterse dublör konseptiyle, VIP odalarımızla, teras odalarımızla misafirlerimizin dertlerine bir ara veriyoruz onlara psikolog görevi yapıyoruz” dedi.

AİLE SICAKLIĞI İÇİN ARANILAN ADRES

Her zaman kalitenin peşinde olduklarını belirten İşletme Müdürü Çiğdem Kılınç, “Gelen misafirlerimiz çocuklarıyla gönül rahatlığıyla gelebilecek çocukları burada bilinçlendirmek adına hayvanlarımız var aynı zamanda bende bir eğitimciyim çocuklara farkındalık sağlamak kısa bir sürede bir şeyler öğretmek adına güzel şeyler yapıyoruz. Burada aile ortamı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

foto-(8).jpgfoto-(10).jpg

“RAMAZAN’DA DA İDDİALIYIZ”

Ramazan’da da iddialı olduklarını belirten İşletme Müdürü Çiğdem Kılınç, “ İftar ve sahurda en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen her şeyi her zamanki kalitemizle yapacağız. Misafirlerimiz iftarda buraya geldiği zaman sahura kadar burada dolu dolu vakit geçirme imkânı sunuyoruz. Müzik dinlemek isteyen misafirlerimiz canlı müziğini dinleyecekler isteyenler açık hava sinemasında Yeşilçam filmini izleyebilecek okey partisi yapabilecek” dedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.