Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk:

Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk:
"15 Temmuz'dan bu yana sosyal medya başta olmak üzere kripto FETÖ'cüler beni hedef gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hainliklerinin, şehit ve gazilerimizin kanlarının hesaplarını verecekler"

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 15 Temmuz'dan bu yana sosyal medya başta olmak üzere kripto FETÖ'cülerin kendisini hedef gösterdiğini belirterek, "Ne yaparlarsa yapsınlar, hainliklerinin, şehit ve gazilerimizin kanlarının hesaplarını verecekler." ifadesini kullandı.

Ertürk, yazılı açıklamasında, FETÖ'nün darbe girişiminin komuta merkezi olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığında (Akıncı Üssü) yaşananlara ilişkin darbecilerin yargılandığı davada söz alan sanık avukatının kendisini hedef gösterdiğini belirtti.

Şahsını hedef göstererek söylenen sözlerin başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere 15 Temmuz'da darbeci hainlere karşı destansı bir mücadele veren tüm Kahramankazanlıların yüreğini sızlattığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şahsımı hedef göstermekle vatan hainliklerinin üzerlerini örtemeyecekler. Bu avukat bozuntusunun sözleri de bu hainlikten onları kurtaramayacak. Yalnızca bu sözlerle değil 15 Temmuz'dan bu yana sosyal medya başta olmak üzere kripto FETÖ'cüler beni hedef gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hainliklerinin, şehit ve gazilerimizin kanlarının hesaplarını verecekler. Dün darbecilere Akıncı Üssü'nü dar eden Kahramankazanlılar olarak bugün ve yarın da aynı duruşu sergilemeye hazırız. Davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Bağımsız Türk yargısının, bu vatan hainlerine karşı en ağır cezayı vereceğine olan inancımız tamdır."

Ertürk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin sembolü haline gelen Kahramankazanlılar olarak, duruşmanın başladığı 1 Ağustos'tan bu yana aralıksız olarak Sincan Cezaevi önünde olduklarını hatırlattı.

Belediye Başkanı Ertürk, şu görüşleri ifade etti:

"Kahramankazan halkı olarak 9 şehit, 92 gazimizin ve Türkiye'deki 250 şehidimiz, 2 bin 193 gazimiz için davaların takipçisiyiz. Türk milletinin 15 Temmuz'da gösterdiği destansı direnişin simgesi olarak ilçemize kahraman unvanı verildi. 81 il, 957 ilçe adına ilçemize verilen bu unvanın getirdiği sorumluluğun bilinci içerisinde davayı takip ediyoruz. Yüce milletimiz, 15 Temmuz darbe ve işgal girişimini, önce Allah'ın sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan inancı ve onun ateşlediği işaret fişeğini takip etmesi sayesinde önlemiştir."




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.