Kahramanmaraş’ta olan depremin korkunç izleri ortaya çıktı

Kahramanmaraş’ta olan depremin korkunç izleri ortaya çıktı
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkım oluşturdu ve depremin korkunç izleri ortaya çıktı.

Asrın felaketi olarak belirlenen Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkım oluşturdu ve depremin korkunç izleri ortaya çıktı.

Büyük yıkıma yol açan depremin görüntüleri Göksun ilçesi Karadut Bahçe Ovasında görüntülendi. Tam fay hattının geçtiği kısımdaki araziyi yerle bir ettiğini söyleyen Sefer Sağır, evleri, yolları ve araziyi yerle bir eden depremin tam bir felaket olduğunu söyledi.

iha-20240125aw127451-2.jpg

Fay Hattı'nın korkunç izlerini görüntüleyen Sefer Sağır, "Karadut Bahçe Ovasından fay hattı geçtiği kısımları yerle bir etti. Dilimiz tutuldu. Anlatmaya gerek yok, görüldüğü gibi. Gördüğümüz tablodan dolayı ne diyeceğimizi bilmiyoruz çok şaşırdık. Burası fay hattının geçtiği en belirgin bölge ve burası tam bir felaket" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.