Kalbimin Tek Sahibine'den rekor zam geldi

Kalbimin Tek Sahibine'den rekor zam geldi
Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkısıyla düğünlerin aranan ismi haline gelen ünlü popçu İrem Drrici 15 bin olan sahne ücretini 45 bin olarak artırdı. İrem Derici’nin Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkısı tıklanma rekorları kırıyor.

Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkısıyla düğünlerin aranan ismi haline gelen ünlü popçu İrem Derici 15 bin olan sahne ücretini 45 bin olarak artırdı.İrem Derici’nin Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkısı tıklanma rekorları kırıyor.İrem Derici sosyal video paylaşım sitesi Youtube’de tıklanma rekorları kıran Kalbimin Tek Sahibine tamı tamına 49 milyon tıklanma yaparak büyük bir rekora imza attı.

Yaptığı başarılı albümlerle milyonların gönlüne taht kuran ünlü popçu İrem Derici Kalbimin Tek Sahibineadlı parçasıyla büyük bir rekora imza attı ve sahnelerin aranılan ismi haline geldi.Düğünlerin aranan ismi haline gelen İrem Derici 15 bin olan sahne ücretini 45 bin yaptı. SON zamanların en çok dinlenen şarkısı 'Kalbimin Tek Sahibine' ile büyük çıkış yakalayan İrem Derici, sahne fiyatını arttırdı. 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla ünlenen Derici, yoğun ilginin üzerine 15 bin lira olan sahne ücretini 45 bin liraya çıkardı. Şarkının klibi 40 milyon izlenme sayısına ulaşırken, parçanın asıl patlamasıysa Buse Terim'in düğününde oldu.Volkan Bahçekapılı'yla hayatını birleştiren Terim, ilk dansını bu parçayla yapmıştı. Ardından da Şahan Gökbakar'ın kendi yorumuyla parçayı seslendirmesi büyük ses getirmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.