Kale Grubu'ndan köy okuluna "oyuncak kütüphanesi"

Kale Grubu'ndan köy okuluna "oyuncak kütüphanesi"
ANKARA (AA) - Kale Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çanakkale Çan Terzialan Köy Okulu'nda "oyuncak kütüphanesi" kurdu.Kale...

ANKARA (AA) - Kale Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çanakkale Çan Terzialan Köy Okulu'nda "oyuncak kütüphanesi" kurdu.

Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Gençlik Platformu'nun tasarladığı oyuncak kütüphanesi projesinin Çan'daki köy okulunda hayata geçirilmesiyle, çocukların sadece akademik ihtiyaçlarının değil, sosyal ve kişisel gelişimlerinin de desteklenmesi amaçlandı.

Platform tarafından oluşturulan ikinci oyuncak kütüphanesinin hayata geçirildiğine işaret edilen açıklamada, 300 gencin gönüllü olarak çalıştığı proje ile çok sayıda oyuncak toplandığı ve 23 Nisan'da köy okulu çocuklarına armağan edildiği belirtildi.

Kütüphanenin açılışında konuşan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, gençlerin sunduğu yaratıcı ve başarılı projeleri değerlendirip desteklemekten büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Okyay, "Gençlerimizin arkasında veya önünde olmaktansa onların yanında bu projeleri gerçekleştirmek bizler için de çok kıymetli bir tecrübe oluyor. Bundan sonra da benzer çalışmalarda desteklerimiz ve gençlerle olan ilişkilerimiz Kale Grubu olarak artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Gençlik Platformu Lideri Doğa Can Coşar ise oyuncak kütüphanesini Türk iş dünyasının önemli temsilcilerinden biri olan Kale Grubu'yla hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, klasik hayırseverlik anlayışından uzak, samimi bir şekilde, sponsorlukla değil, hayal ortaklığıyla bu projeyi uyguladıklarını anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.