Kalede tatlı rekabet

Kalede tatlı rekabet
Pazar günü evinde zorlu Bugsaşspor maçına çıkacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-beyazlıların file bekçisi Ahmet Üçgün, oynadıkları güzel oyunu skora yansıtarak kazanacaklarını düşündüğünü belirtti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 14. haftasında oynayacağı Bugsaşspor maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcıları yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda moraller oldukça yüksek. Geçtiğimiz hafta Sarıyer karşısında kaybetse de motivasyonunu düşürmeyen Baysangur’un öğrencileri, pazar günü oynayacağı maçı kazanarak telafi etmek istiyor. Kendi sahasında zorlu bir ekibi konuk edecek temsilcimizde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Öte yandan Anadolu Selçukspor ile Bugsaşspor arasında Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanacak. 

ÜÇGÜN, “OYUNUMUZU SKORA YANSITACAĞIZ”

Anadolu Selçukspor’un başarılı file bekçisi Ahmet Üçgün, deplasmanda oynadıkları Sarıyer maçında son dakikalarda gelen penaltı golüyle mağlup olduklarını hatırlattı. Rakipleri karşısında baskılı başladıklarını ve yakalanan fırsatların değerlendirilemediğini kaydeden Üçgün, “Çok iyi oynadık ama sonuca yansıtamadık. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Karşılaşma boyunca rakibe pozisyon vermedik hatta 5-6 tane net diyebileceğimiz yüzde yüzlük gol pozisyonumuz var. Ama ne yazık ki atamadık. Şimdi önümüzde çok önemli bir Bugsaş Spor maçı var. Bu hafta oynadığımız oyunu sonuca da yansıtarak kazanacağımızı düşünüyoruz” dedi.

“HER ŞEY TAKIMIN BAŞARISI İÇİN”

Ahmet, takım içinde tatlı bir rekabetin olduğun kaydederken, “Üç tane iyi kalecinin arasında da rekabet var. Oğuz kaleyi koruduğu dönemde çok başarılı maçlar çıkardı. Fırsat bana geldi ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Elimden gelinin en iyisini vermeye çalışıyorum. Emre her zaman hazır bekliyor. Hepimiz takımımızın başarısı için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.