Kaleli sanayi esnafıyla bir araya geldi

Kaleli sanayi esnafıyla bir araya geldi
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, Konya TIRSAN Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek referandum için destek istedi.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili M. Uğur Kaleli, Selçuklu ilçe teşkilatı ile TIRSAN esnafını ziyaret ederek referandum için destek istedi. Konya'dan güçlü bir evetin çıkacağını belirten Kaleli, "Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Konya'nın hem sanayi bölgelerini dolaşıyoruz hem de köy, kasaba, ilçelerimizi dolaşıyoruz. Şu ana kadar milletimizden gördüğümüz halk oylamasına karşı teveccühü çok iyi. Ve evetler inşallah öyle zannediyorum ki, kasım seçimlerinde almış olduğumuz yüzde 74'ten daha yüksek bir oranda halk oylamasında 'evet' oyuyla Konya Türkiye'ye yine çok büyük destek verecek. Türkiye'nin öncü illerinden ilk üçe giren illerinden bir tanesi Konya olacak. Burada asıl mesele 14 yıllık AK Parti iktidarının başarı hikayesinin arkasında millet var. Milletin başarı hikayesini yazdığı bir 14 yılı yaşadık. Şimdi de tam da sistemin temeline anayasada milletin yerleştirildiği, milletin hem parlamentoyu seçtiği hem de yürütmeyi seçtiği, Cumhurbaşkanını seçtiği bir sistemle milletin karşısına çıkıyoruz. İnşallah artık AK Parti yorulmayacak, tüm enerjisini millete hizmet için harcayacak diyorum. 16 Nisan'daki halk oylamasından sonra yeni bir Türkiye'nin sayfası açılacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.