Kaman'da Tekvando Kursuna Yoğun İlgi

Kaman'da Tekvando Kursuna Yoğun İlgi
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nin açtığı tekvando kursunda 34 genç eğitim görüyor.Genç ve şampiyon sporcuların yetişmesi için ilçede açılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nin açtığı tekvando kursunda 34 genç eğitim görüyor.

Genç ve şampiyon sporcuların yetişmesi için ilçede açılan farklı branşlardaki kurslara yoğun ilgi gösteriliyor. Gençlik Merkezinde açılan tekvando kursuna çok sayıda genç katılıyor.

Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezde açılan kursların yıl boyunca sürekli devam ettiğini belirterek, "Öğrenciler okulun dışında serbest zamanlarını spor ve kültürel aktiviteler içinde hem eğlenerek hem de öğrenerek güzel vakit geçiriyor. Başta tekvando olmak üzere kurslarımıza yoğun ilgi gösteren öğrencilerimizin bilgi ve donanım içinde sosyalleşmesini sağlıyoruz." dedi.

Gençlik merkezindeki tekvando kursunun antrenörü Mustafa Ay da, kursa 34 gencin katıldığını ifade ederek, öğrencilerin spor yaparak zihinsel ve fiziksel olarak rahatladığını dile getirdi.

Ay, "Tekvando bir savunma sporudur. Kurslarda tekvando dersi alan çocuk ve gençlerin kendilerini savunmaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sosyal, psikolojik açıdan deşarj olmaları amaçlanıyor. Her geçen gün daha da artan tekvando merakı sayesinde gençlere sporu sevdirme gayesi taşıyoruz." diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.