Kamboçya Başbakanı Singapur'da Hastaneye Yattı

Kamboçya Başbakanı Singapur'da Hastaneye Yattı
ANKARA (AA) - Kamboçya Başbakanı Hun Sen, Singapur'da bir hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.Kamboçya Başbakanı Hun Sen, sosyal medya hesabı üzerinden...

ANKARA (AA) - Kamboçya Başbakanı Hun Sen, Singapur'da bir hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.

Kamboçya Başbakanı Hun Sen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Yorgunluğa bağlı olarak kendimi hasta hissettim ve acil tıbbi muayene ve tedaviye ihtiyaç duydum." ifadesine yer verdi.

Singapur'daki hastaneye 3 Mayıs'ta yattığını belirten Hun Sen, 7 Mayıs'ta ülkesine dönerek görevine devam edeceğini belirtti.

Bu arada Kamboçya'nın başkenti Phnom Penh'de bu hafta Japonya Dışişleri Bakan Yardımcısı Nobuo Kishi'nin yanı sıra Hindistan ve Fransa'dan üst düzey davetlilerle bir araya gelmesi planlanan Hun Sen'in görüşmelerinin iptal edildiği bildirildi.

Kamboçya'da 30 yıldan uzun süredir iktidarda olan Hun Sen, halk kendisine oy verdiği sürece görevini sürdürmek istediğini söylemişti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.