Kampa tam kadro girmek istiyoruz

Kampa tam kadro girmek istiyoruz
Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, transferde akılcı bir politika izlemek istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, transferde akılcı bir politika izlemek istediklerini söyledi. Şan, dış transferde titiz davrandıklarına dikkat çekerek, “Hem Konya’ya hem Konyaspor’un yapısına uygun isimler üzerinde yoğunlaştık. Kampa tam kadro girmek istiyoruz” dedi.

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu ile Konya’da görev yapan yerel ve ulusal basının yazılı ve görsel temsilcileri, basın sözcüsü Ahmet Baydar’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler Güven Öten, Fatih Yılmaz, Ömer Korkmaz, Mustafa Oral, Hamdi Parmak, Hasan Ali Ünlü, genel müdür Muhammed Ak katıldı. Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Konya’da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarına iftarda ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Konyaspor'umuzu takip eden siz basın mensuplarıyla bir arada olmak gerçekten güzel bir duygu. Biz Konyaspor olarak büyük bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası da basın mensuplarımız. Geçtiğimiz sene bu birliktelik büyük bir başarıyı da beraberinde getirmişti. İnşallah daha zorlu geçecek yeni sezonda da aynı şekilde birlik beraberlik içerisinde hareket edip, daha iyi başarılara imza atarız” dedi.

SİSTEME UYGUN TRANSFER

Transfer dönemini acele etmeden sessiz bir şekilde sürdüren Konyaspor, gerekli görülen mevkiiler için görüşmelerini yapıyor. Alınacak oyuncuların sisteme uygun olmasına dikkat eden temsilcimiz, bu yönde çalışmalarını yapıyor. Başkan Şan, “Konyaspor’dan büyük bir beklenti var. Bu işimizi daha fazla zorlaştırıyor. Bu beklentiler 'yıldız' transferleri gündeme getiriyor. Konyaspor bir sistem takımı. Alacağımız oyuncuların sisteme uygun olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

ALMAN ÖNLİBERO İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Şan, ayrıca geçen sezon kiralık olarak kadroların yer alan ve bu yıl için Başakşehir ile anlaşan Holmen’e istediği rakamı verdiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: “Holmen, ailevi nedenlerden dolayı İstanbul ve Başakşehir’i seçti. O mevkide futbolcumuz var ama gerekirse transfer yaparız. Görüştüğümüz Belçikalı forvetten vazgeçtik çünkü çok ağır şartlar öne sürdü. Alternatif oyunculara yöneldik. Ayrıca Alman ön libero üzerinde duruyoruz. İnşallah bu iki transferi gerçekleştirmek ve Avusturya kampına hazır bir takımla gitmek istiyoruz.”

ÖMER ALİ VE SKUBİC İMZALIYOR

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, iç transferde Ömer Ali Şahiner ve Nejc Skubic ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Başkan Şan, “Ömer Ali ile 3 yıllık sözleşme uzatacağız. Ömer Ali bizim çocuğumuz. Birileri kafasını karıştırabilir. Biz Konyaspor’da kalmak isteyen herkesle sözleşme uzatacağız. Skubic ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağız” dedi. 

Şan, Ömer Ali için gelen teklifler ile ilgili şöyle konuştu: “Yıldızı kendi içimizden çıkarmak istemiştik. O amaca ulaştık. Sadece bu sayıyı artırmamız gerekiyor. Kulübün menfaati açısından transferi konuşulabilir. Biz geçmişte Zafer Biryol’dan para kazandık. Futbolcu satma konusunda çok becerikli sayılmayız. İstanbul ekiplerinde de para kalmadı herhalde. UEFA mali açıdan kısıtlama geldi. Herkes kuruş hesabı yapıyor. Kötü bir zamana geldi bu transfer. Zannedersem Ömer Ali’ye bizim istediğimiz rakamları vermezler” dedi.

MEHA BU HAFTA NETLEŞECEK

Takımdan ayrılan ve geri gelmesi gündemde olan Alban Meha’nin bu hafta içersisinde durumunun netleşecek. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, “Al Nassr kulübünde yönetim değişti. Bu hafta oradan bir karar gelecek. Meha ile ben bizzat konuştum. Kararları olumsuz olursa Konyaspor’da devam eder diye düşünüyorum. Kendisi böyle bir ifade kullandı” dedi.

STAT SPONSORLUĞUNDA SON DURUM

Atiker ile yapılan isim sponsorluğunun ardından gözler stat ve forma sponsorluğuna çevrildi. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, iyi bir sponsor beklediklerini ifade etti. Şan, “Bunun için gelen teklifleri şu an bekletiyoruz. Şehrin önde gelen isimleri bu noktada gerekli girişimlerde bulunuyorlar. İyi bir sponsor bulursak stat ve forma konusunda anlaşma yapacağız. Borcu sıfırlamamız lazım. İstanbul takımları bile UEFA’nın mali kıskacında. Bu uygulama konuşuluyordu Türkiye’ye yeni geldi. Bundan sonra bazı kulüplerde bunları yaşanılabilir 1ama biz Konyaspor olarak bu sorunları yaşamayacağız” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.