Kanada'da Biber Gazıyla Soygun

Kanada'da Biber Gazıyla Soygun
Brossard kentinde maskeli iki kişi, zırhlı araçtaki iki görevliyi biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra 400 bin doları alıp kaçtı

BROSSARD (AA) - Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı Brossard kentinde silahlı ve maskeli iki kişi, zırhlı para nakil aracını soydu. Soygunda, iki güvenlik görevlisini biber gazıyla etkisiz hale getiren saldırganlar, daha sonra araçtaki 400 bin doları alarak kaçtı.

Şehir polisinden yapılan açıklamada, zırhlı aracın, Place Portebello alışveriş merkezindeki bir bankaya giderken saldırıya uğradığı bildirildi. 

Polis, silahlı ve maskeli iki soyguncuya ait olması muhtemel bir aracı, daha sonra alışveriş merkezi yakınlarında terk edilmiş buldu. 

Öte yandan, Quebec Zırhlı Araç Koruma Birliği Sendikası Başkanı Angelique Paquette, yaptığı açıklamada, zırhlı araçlardaki güvenlik görevlisi sayısının üçe çıkarılmasındaki ısrarlarının, kendilerini haklı çıkardığını söyledi.

Paquette, "Biz üyelerimizin ve kamunun güvenliği için endişe içindeyiz. Uzun süredir söylediğimiz gibi üçüncü güvenlik görevlisi büyük bir fark yaratabilir" ifadesini kullandı.

Soyguncuların yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.