Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

KANDIRAMAZSINIZ!

KANDIRAMAZSINIZ!

Süper kupayı aldığımızdan beri ortaya çıkan karalama ve yok etme kampanyaları yıpratma çalışmaları nihayet meyvelerini veriyor. Taraflardan yoksun bir oyun, teknik ve taktikten uzak çoook uzak bir takım, nerede ne konuşacağını bilmeyenler, yanlış açıklamalar yapıp yöneticilik maskesine sığınan, güncel hayatlarında saygın ve başarılı futboldan çok anlamayan insanların üzerine oynayan ulusal medya ve çok değil bir yıl öncesi yere göğe sığdırılamayan bir şehir...

Derbide yardımcı hakemin hayatıyla oynayanların hakkında verilebilecek en saçma kanıya varanlar, bu saldırıda bulunanların FETÖ’cüler olduğunu iddia edenler, dün Konyaspor 5 maç 10 maç ceza alsın yaygarası koparanlar aynı kişiler olması üzücü.

O kadar çok konu var ki köşemde hangisine yer verebileceğim bilemiyorum. Salzburg ile Kayserispor maçlarında rakip takımlar arasında ciddi farklar olsa da Konyaspor cephesinden bakarsak istikrarlı bir şekilde saçmalamaya devam ediyoruz. Konyaspor'da kan değişikliği gerekiyordu, ağzındaki sakızla raaakip, demeçleri benim takıldığım kısım değil elbette. Takım sahada ne oynadığını bilmiyor, defans desek yapamıyor, gol desek atamıyor, kontrollü bilerek isteyerek olgunlaşan bir tane akın yok, bazen hocalar ile oyuncuların dokusu uyuşmaz iki tarafında yıpranmaması için en mantıklı yol ayrılmaktır.

Fakat bu ayrılığın ligin dibindeki Osmanlı maçı öncesi gelmesi sanki yönetimimizin son çırpınışları gibi. Yeni teknik patron için çok isim var onu geldiğinde ayrıca değerlendiririz ama olası bir Osmanlı galibiyeti sonrası birkaç maç iyi gitmeye başlarlarsa, kendilerine prim yapıp kangren olan yeri kestik attık, gerekli müdahaleyi yaptık, sorun hocada idi, açıklamasından ve yapacakları primden endişeleniyorum.

Ama kandıramazsınız, Kendi paraları ile otobüs tutan deplasman yapan bu taraftarın, yolda ders çalışıp maça giden çocukların, aç kalıp bilet alan gençlerin, hakkını ödeyemezsiniz. Eğer gerçekten dürüstçe kangren olan yeri kesmek istiyorsanız taraftarın çağrısına biraz kulak verirsiniz. İçinizdeki Konyaspor'a zarar veren adamlarla futbolu bilmesi gerekenlerden bilmeyenleri , hegemonya ya hizmet edenleri çıkartın kaç kişi kalırsa artık kabulümüz. Birde 4 tane kendini bilmezin bizi soktuğu durum var.

Biz batı tribününde İstanbul takımı forması giyenleri içimize sindiremezken, Avrupa maçında yanı başımıza kadar geldiler. Avrupa maçı olduğu için ve dengesiz hareket yapanların ödettiği bedelden belki sorun olmadı, ama Türkiye'nin hangi stadı olursa olsun bu manzara istemediğimiz görüntülere neden olabilir. Sonuç olarak;  Dokular uyuşmadı, saha fazla yıpranmama adına hoca gönderildi. Yönetim ilk hamlesini yaptı ama asıl hamle şahı çektiği zaman olacak! Takımın başına kim gelecek?

Haftanın sözü; Şu durumda sizler sadece vazgeçilmezi ertelediniz. Kandıramazsınız

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR