Kanlı saldırı: Taksim meydanında husumetlisi sandı ortalığı birbirine kattı(TIKLA&İZLE)

Kanlı saldırı: Taksim meydanında husumetlisi sandı ortalığı birbirine kattı(TIKLA&İZLE)
Taksim Meydanı'nda bir şahıs kalabalığın içerisinde husumetlisine benzettiği adamı silahla dizinden vurdu.

Taksim Meydanı'nda bir şahıs kalabalığın içerisinde husumetlisine benzettiği şahsı silahla dizinden vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken havaya da ateş açan saldırgan, B Bölge Güven Timleri tarafından anında etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

Olay, önceki gün saat 20.00 esnalarında Beyoğlu Taksim Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre akşam vakitlerinde meydana gelen Cezayir uyruklu Wahid Rabah, simitçi tezgahının önünde beklemeye başladı. O sırada Rabah'ı gören Hacı A. silahına sarılarak onun üzerine doğru koşmaya başladı.

ADAMIN ÜZERİNE KOŞTU ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Adamına yanına gelen şahıs, önce dizine bir kaç el sonra havaya ateş silahla ateş etti. Saldırı sonucu Rabah dizinden yaralanırken, Hacı A. ise meydandaki Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Güven Timleri tarafından silah doğrultularak etkisiz hale getirildi. Kelepçelenerek gözaltına alınan Hacı A. işlemleri için emniyete götürüldü.

B BÖLGE GÜVEN TİMLERİ GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR

Diğer yandan dizinden yaralı Wahid Rabah için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa vakitte gelen sağlık ekipleri, dizinden yaralı adamı yaptıkları ilk müdahale ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Güven timleri tarafından emniyete götürülen Hacı A. ifadesinde adamı husumetlisine benzettiğini söyledi. İşlemleri bittikten sonra adliyeye sevk edilen Hacı A., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırganın kullandığı ruhsatsız tabancaya ise el konuldu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.