Kapaklı’da 3 Mahalle İçin Muhtar Seçilecek

Kapaklı’da 3 Mahalle İçin Muhtar Seçilecek
Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması ile birlikte mahalle statüsü kazanarak tek mahalle olan Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi, 8 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimleri ile 4 mahalleye bölünece...

Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması ile birlikte mahalle statüsü kazanarak tek mahalle olan Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi, 8 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimleri ile 4 mahalleye bölünecek.

İki yıl önce çıkan Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsü kazanan Karaağaç, yerel seçimlerden sonra fiilen Kapaklı’ya bağlanmıştı. Belde statüsünden çıkartılarak tek mahalleye dönüştürülen Karaağaç, yerel seçimlerin ardından Kapaklı Belediyesi tarafından 4 mahalleye bölünmüştü. Bu kapsamda yeni 3 mahalle için muhtarlık seçimi yapılacak. 8 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimi 08.00-17.00 saatleri arasında Karaağaç’taki iki okulda gerçekleştirilecek.

Bin 334 seçmenin bulunduğu Kazım Karabekir Mahallesi’nde Çetin Özhan, Erdal Hançeroğulları, Sezer Çoşkun, Bülent Demir aday olurken, bin 350 seçmenin bulunduğu Mimar Sinan Mahallesi’nde Tuncel Kefke, Abdülbaki Aladağ, Şener Salgar, Erdal Demirbaş aday oldu. 2 bin 400 seçmenin bulunduğu Fatih Mahallesi’nde ise Gökhan Adım, İhsan Kuşak, Suna Azmış, Metin Yurteri, Serdar Yıldırım muhtar olabilmek için büyük bir yarış içine girdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.