“KAPATIYORUZ!”

“KAPATIYORUZ!”
Fofana takviyesiyle büyük ölçüde transferi kapattıklarını açıklayan Aykut Kocaman, ocak ayının sonuna kadar oynayacakları maçta son durumlarını görerek transfere tekrar bakacaklarını söyledi

Atiker Konyaspor, transfer defterini Moryke Fofana ile kapatıyor. Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Aykut Kocaman, başka takviye istemediğini açıkladı. Geçtiğimiz haftadan bu yanan ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Atiker Konyaspor, diğer yandan da transfer çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde sol kanat mevkii için Moryke Fofana ile anlaşan Atiker Konyaspor, bu oyuncuyu Konya’ya getirdi. Kanat takviyesini tamamlamasının ardından Kocaman, transfer defterini kapatacaklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, büyük ölçüde Fofana transferiyle ikinci yarıya başlayacaklarını belirtti. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, en büyük transferlerinin zihinlerinin dinginliği olacağını vurguladı. Kocaman, transferle alakalı olarak da “Ocak ayının sonuna kadarki süreci maçlar da oynayacağımız için durama göre tekrar bakarız” dedi.

“DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin ilk yarısını değerlendirdi. İlk yarı için maç başı 1,5 puan hedeflediklerini söyleyen Kocaman, “Bunu başardık ama daha üstüne koyabilirdik. İlk 8-9 hafta toparlanamadık ve bu hedefin altında kaldık. Braga’ya kaybetmemizle birlikte gruptan çıkma şansımız zora girdi ve lige daha iyi konsantre olduk. Bu sayede yenilgisiz iyi bir seri yakaladık. Daha iyisini yapıp 24 puanı geçebilirdik” dedi.

HEDEF 30 PUAN

İkinci yarı hedefleri hakkında da konuşan Aykut Kocaman, avantajlı fikstür karşısında iç sahada oynayacakları maçları kaybetmemeleri gerektiğini ifade etti. Kocaman, “18 maçın 10’u kendi sahamızda. En büyük avantajımız bu. Dışarıdaki 8 maçta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi, nerede oynarsak oynayalım favori olamayacağımız takımlarla karşılaşacağız. Bu açıdan zor geçecek. Geçen sene 17 maçta 40 puan ekstra bir durumdu. İyi bir rüzgâr yakalamıştık ve bunu iyi kullandık. Bu seneki hedefimiz 18 maçta 30 puan” şeklinde konuştu. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.