KAPATIYORUZ

KAPATIYORUZ
Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor maçı ile evinde sezonu kapatıyor. Yeşil-beyazlılar, bu sezon 6 galibiyet, 5 mağlubiyet, 5 beraberlik aldığı evine veda ederken, Eskişehir’de Başakşehir ve deplasmanda Galatasaray maçıyla da sezonu bitirecek.

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun son iç saha maçına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye Kupası nedeniyle ligdeki yarıştan erken kopan yeşil-beyazlı ekip, cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor karşısında prestij mücadelesi verecek. Kupa finali öncesinde yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlayan teknik patron Aykut Kocaman, bu sezon son kez stadyuma gelecek taraftarlara galibiyet sevinci yaşatmak istiyor. Bu sezon iç sahada önemli puan kayıpları yaşayan Atiker Konyaspor, taraftarlarını üzdüğü maçların telafisini son haftalarda yapmak istiyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, Akhisar karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

EVDE SON KEZ

Yeşil-beyazlı ekip, kendi sahasında 16 maçı geride bıraktı. Süper Lig’de bu sezon beklenilenin altında kalan Konyaspor, iç sahada da ciddi puan kayıpları yaşadı. 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Atiker Konyaspor, tam 20 puan kaybederek, taraftarlarını da üzdü. Yeşil-beyazlılar, 17. mücadele Akhisar maçıyla iç sahada sezonun son karşılaşmasını oynayacak.

BÜYÜK FARK

Anadolu Kartalı, bu sezonki performansıyla geçen yılı arattı. Hemen hemen aynı oyuncu grubuyla mücadele eden temsilcimiz, geçen yılki iç saha başarısını bu yıl yakalayamadı. 2015-2016 sezonunda evinde oynadığı 17 maçta 12 kez kazanan Konyaspor, 4 beraberlik almış sadece 1 kez sahadan puansız ayrılmıştı.(Seda Ercis)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.