Kaptan kaldığı yerden

Kaptan kaldığı yerden
Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, affedilerek yeniden takıma dönmesinin ardından eski formuna kısa sürede ulaştı.

Süresiz kadro dışı kaldığı süreçte pilot takım Anadolu Selçukspor ile antrenmanlara çıkan Çamdalı’nın, hafta sonu oynanacak Galatasaray kadrosunda yer alması bekleniyor

Atiker Konyaspor’un deneyimli kaptanı Ali Çamdalı, geçtiğimiz aylarda yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir ile problem yaşayıp teknik heyetin raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı. Çalışmalarına pilot takım Anadolu Selçukspor ile devam eden başarılı futbolcu, geçtiğimiz hafta başında affedilerek yeniden takıma katılırken, eski performansına kısa sürede ulaştı. Çamdalı’nın hafta sonu oynanacak Galatasaray maçında forma giymesi bekleniyor.

HÜSEYİN CİMŞİR İLE SORUN YAŞADI

Bu sezon başında teknik heyet değişimine giden Konyaspor, Aykut Kocaman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Trabzonlu çalıştırıcı Mustafa Reşit Akçay’ı getirdi. Kısa süre içerisinde taraflar birbirine uyum sağlarken, yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir ve Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı sürpriz bir şekilde sorun yaşadı. Çamdalı, teknik heyetin raporu doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

ANADOLU İLE ÇALIŞTI

Kadro dışı bırakıldıktan sonra Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor ile antrenmanlara çıkan Ali Çamdalı, formunu korumaya çalıştı. Başarılı futbolcu bireysel olarak da antrenmanları elden bırakmayarak yarın oynayacakmışçasına ciddi antrenmanlar yaptı. Geçtiğimiz hafta başında affedilerek takıma dönen Ali Çamdalı, günler sonra yeniden takımla birlikte çalışmalarına başladı. Deneyimli futbolcu takımla birlikte 1 hafta geçirirken, kısa sürede eski formunu yakaladı.

YARDIMCI ANTRENÖR HENÜZ BELLİ DEĞİL

Çamdalı’nın yeniden takıma dönmesinin ardından yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir istifa ederek memleketine döndü. Reşit Akçay yardımcısı ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra Cimşir’e izin vererek teknik heyette değişikliğe gitme kararı aldı. Yardımcı antrenör konusundaki görüşmeler ise halen devam ediyor.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.