KAPTAN ONAY VERDİ

KAPTAN ONAY VERDİ
Yeşil-beyazlıların kaptanı Ali Çamdalı, kalan lig maçlarında iyi sonuçlar alacaklarına inandığını söyleyerek 50 puan hedefini gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

Türkiye Kupası’nda da hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirten Çamdalı, kupayı almak istediklerini söyledi. Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, hedefledikleri 50 puana ulaşabilecek güçte olduklarını söyleyerek, “Fikstür avantajlı gibi duruyor. Ama bu kâğıt üzerinde böyle. Sahada işler farklı oluyor” dedi. Ligde 50 puan hedefini geçebileceklerini dile getiren Çamdalı, “Ligde 8 maçımız var. Matematiksel olarak baktığımızda 50 puan hedefini de geçebiliriz. Fikstür avantajlı gibi duruyor. Ama bu kâğıt üzerinde böyle. Sahada işler farklı oluyor. Ben 50 puan hedefini yakalayacak güçte olduğumuza inanıyorum. Çünkü her iki kulvarda da iyi işler yapıyoruz” diye konuştu.

“KUPA İÇİN İYİ BİR SINAV”

Ali Çamdalı, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kalarak hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Çamdalı, kupayı Konya’da getirmek istediklerini belirterek, “Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında vardı. Çok şükür yarı finale yükseldik. Zor bir maçı geride bıraktık. Şu an yarı final ilk maçına kadar 3 haftalık bir süreç var. Önümüzde önemli bir Kasımpaşa maçı var. Bu maç kupa için de iyi bir sınav olacak. Bu maçı atlatıp tekrar kupaya odaklanacağız” dedi.

YERİNİ ALMAK İSTİYOR

Konyaspor taraftarına maça gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Çamdalı, kupayı alarak taraftara hediye etmek istediklerini dile getirdi. Bu sezon ligde 22 karşılaşmaya çıkan deneyimli orta saha oyuncusu, 1 de gol atarak takımına katkıda bulundu. Son haftalardaki form düşüklüğü nedeniyle antrenmanlarda daha hırslı bir görüntü çizen Çamdalı, yarın oynanacak Kasımpaşa maçında ilk 11’deki yerini almayı hedefliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.