Kaptan umut verdi

Kaptan umut verdi
Torku Konyaspor takım kaptanlarından Hasan Kabze, “Yeni transferlerle ligde güzel sonuçlar alacağız. Konyaspor kulübü çok iyi işler yapmaya başladı. Stat, transferler, planlı çalışmalar bunlar çok güzel” dedi

Torku Konyaspor’da takım kaptanlarından Hasan Kabze, takıma yeni katılan oyuncularla birlikte yeni sezonda başarılı sonuçlar alacaklarını, bunun için uzun bir hazırlık dönemine girdiklerini söyledi.

Torku Konyaspor’un Hollanda Arnheim’de devam eden kamp çalışmalarını değerlendiren yeşil-beyazlı futbolcu Hasan Kabze, takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu söyledi. Kabze, “Liglerin geç başlamasından dolayı sezon başlangıcı bu yıl biraz uzun oldu. Transferleri bitirdik gibi gözüküyor. Takım olarak iyi bir arkadaşlığımız var, iyi bir atmosfere sahibiz, güzel de çalışıyoruz. Bu süre uzun olduğu için çalışmaları ona göre yapıyoruz. Hollanda’da 3. kamp dönemindeyiz. Burada daha çok maç oynayacağız. Birkaç maç yaptık, 3-4 maçımız daha var. Her şey gayet güzel, önemli olan ligi geçen yılın üzerinde bitirebilmek. İnşallah bunu da yaptığımız transferlerle birlikte kurduğumuz takımla gerçekleştireceğiz” dedi.

"YENİ STAT HEYECANI"

Gelecek sezonda farklı bir Konyaspor olacağını ifade eden Hasan Kabze, “Geçen yıl amacımız ligde kalabilmekti, bunu gerçekleştirdik ve hatta ligi iyi de bir yerde tamamladık. 3-4 puan daha alsak daha güzel yerlerde bitirebilirdik. Hedefimiz geçen yılın üzerinde bir performans sergilemek. Yeni stadı çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyız bu konuda, çokta güzel bir stada sahip olacağız. Orada oynamayı istiyorum ve güzel de bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Taraftarımızın desteğiyle yeni stat bize çok büyük bir artı kazandırabilir. Konyaspor kulübü çok iyi işler yapmaya başladı. Stat, transferler, planlı çalışmalar bunlar çok güzel. Çok iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bizler de bunun için çalışıyoruz. İnşallah Konyasporu çok güzel yerlere getirebiliriz” diye konuştu.

Bireysel olarak hedefini de açıklayan Kabze, “Hedefim geçen yılki performansımın üzerine çıkabilmek. Bunun için çalışıyorum. Sonuçta her zaman bir limit vardır, o limitin üzerine çıkmalısınız. Geçen yıl güzel bir çıkış yakalamıştım, bu sene onun üzerine koyup daha da fazla yararlı olacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.