KAR SEFERBERLİĞİ

KAR SEFERBERLİĞİ
Yoğun kar yağışı nedeniyle spor müsabakaları geçtiğimiz haftadan bu yana ertelenirken, Konya Atatürk Stadyumu ile birlikte merkez sahalar da tüm hızıyla kar temizleme çalışmaları yapılıyor

Yoğun kar yağışı nedeniyle spor müsabakaları geçtiğimiz haftadan bu yana ertelenirken, Konya Atatürk Stadyumu ile birlikte merkez sahalar da tüm hızıyla kar temizleme çalışmaları yapılıyor. Merkez dâhil tüm ilçelerde etkili olan kar yağışı spor müsabakaları da durdurdu. Ekipler, stadyum çevresini ve sahaları büyük bir çalışmayla temizliyor.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, yoğun kar yağışı sebebiyle amatör sporlara ara verdiklerini hatırlattı. Özellikle sahalardaki kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ersöz, “Atatürk Stadyumu’na ulaşım sıkıntısı yok. Salonlarımıza giden yollar tamamen açık. Kar temizleme çalışmalarımız her gün düzenli olarak yapılıyor. Ancak hava şartları nedeniyle futbol müsabakaları oynanmıyor. Sadece merkezde değil tüm ilçelerimizde böyle. Bu dönemde sporcularımızın sağlığını düşünmek zorundayız” diye konuştu.

ataturk-seferberligi-(2).jpeg

OKUL SPORLARI DA TATİL

Salon sporlarında da maçlara ara verildi. Konya’da yapılan okul sporları müsabakaları okulların tatil edilmesiyle iptal edildi. 2 haftadan bu yana etkili olan kar yağışı spor müsabakaları da etkilerken, salonlar okulların tatil edilmesiyle boş kaldı. Ancak salona ulaşım imkânlarının açık olduğunu da her fırsatta dile getiren Ömer Ersöz, herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını açıkladı.

 

ataturk-seferberligi-(4).jpegataturk-seferberligi-(5).jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.