Kar yağışıyla ilk kar tatili haberi geldi

Kar yağışıyla ilk kar tatili haberi geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının sonrasında Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışının sonrasında bazı ilçelerde eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yaşanan olumsuz hava şartlarından ötürü bazı ilçelerde bugün öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildiği açıklandı.

Açıklamada, "Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimizde 9 Ocak Salı günü temel eğitim ve ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim çerçevesindeki öğrencilerimiz için eğitim öğretime öğleden sonra, Malkara ilçemizde 9 Ocak Salı günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için eğitim-öğretime öğleden sonra ve 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımızda 1 gün arayla, Muratlı ilçemizde resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımız 9 Ocak Salı günü öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir" denildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.