Karabük'te otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

Karabük'te otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü, 4 yaralı
KARABÜK (AA) - Karabük'te otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yenice ilçesinden...

KARABÜK (AA) - Karabük'te otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenice ilçesinden Karabük'e gelen Emin Bakır (41) yönetimindeki 41 H 8157 plakalı otomobil, Bolkuş köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsüyle eşi Hanife (39), kızları İrem (16), Betül (4) ve Büşra (11) ile Ümmihan Kaya (68) yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü ve Ümmihan Kaya'yı çıkarttı. Kaya olay yerinde, çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan sürücü Emin Bakır ise özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'den yola çıkan Bakır ailesinin Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bulunan akrabaları Kaya'yı da yanlarına alarak Karabük'te bir yakınlarının dünyaya gelen bebeklerini görmeye geldikleri öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.