Karakeçili'de İşçi Alımı

Karakeçili'de İşçi Alımı
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediyesinde, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından kurumlarda görevlendirilmek üzere alınacak 40 geçici...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediyesinde, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından kurumlarda görevlendirilmek üzere alınacak 40 geçici işçi kurayla belirlendi.

Belediye ait salonda düzenlenen kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, çevre temizliği, park düzenlemesi ve kamusal alt yapının yenilenmesi çalışmalarında 6 ay süreyle kırk işçinin çalıştırılması için kura çekimi yaptıklarını söyledi.

Bu iş imkanıyla hem işsizlere iş imkanı sağlanıyor hem de belediyenin iş gücü karşılandığını ifade eden Özçelik, "Bu işçilerimizle çevre, park, yol ve kaldırım düzenlemelerini gerçekleştireceğiz. Ağaçlarımız bakımını yapacağız. Karakeçilimiz için hep birlikte çalışıp hizmet ederek ilçemizi güzelleştireceğiz." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.