'Karalama kampanyasının kumandası okyanus ötesinde'

'Karalama kampanyasının kumandası okyanus ötesinde'
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisine karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının kumanda odasının okyanus ötesinde olduğunu belirtti

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisine karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının kumanda odasının okyanus ötesinde olduğunu belirtti.

Büyükataman, yazılı açıklamasında MHP'deki olağanüstü kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hukuki sürecin Yargıtay 18. Hukuk Dairesinin verdiği kararla nihayete erdiğini aktaran Büyükataman, "Sayın Genel Başkanımız, partimizin verilen bu karara saygı duyacağını ve riayet edeceğini belirtmiş ve kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak, tarlada bir korsan kurultay değil, MHP'nin mehabetine yakışacak bir salonda yapılacağını ilan etmiştir." görüşünü savundu.

Bütün bunlar gün gibi ortadayken, partililer arasında kutuplaşma ve kamplaşmayı teşvik edenlerin gittikleri yolun yol olmadığını belirten Büyükataman, şu ifadeleri kullandı:

"MHP'yi kaosa sürüklemek için el ovuşturmak, olağanüstü büyük kurultayla ilgili somutlaşmış siyasi irademizi sulandırmaya yeltenmek iyi niyetli bir tavır olarak görülemez. Zulme tapanlar, adaleti tepeleyenler, bölünmeyi dileyenler, ayrılmak için el ovuşturanlar, dağılmak için fırsat kollayanlar MHP'ye karşı birleşmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisine karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının kumanda odası okyanus ötesindedir. Bunu çok iyi biliyoruz. Partimiz Türkiye'nin bölünmesi ve ayrışması karşısında onurluca ve tavizsiz bir şekilde durmaktadır. Panama tacirleri, Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları, bedeli ne olursa olsun MHP'yi ele geçiremeyecektir. Okyanus ötesinden beslenen kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.