Karaman Belediyesi'nden amatör kulüplere malzeme desteği

Karaman Belediyesi'nden amatör kulüplere malzeme desteği
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, amatör kulüplere malzeme yardımında bulundu. Futbol topu, tekmelik ve eşofman takımından oluşan spor malzemeleri,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, amatör kulüplere malzeme yardımında bulundu.

Futbol topu, tekmelik ve eşofman takımından oluşan spor malzemeleri, Kemal Kaynaş Stadyumu'nda düzenlenen törenle Karaman'daki amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı konuşmada, Karaman Belediyesi’nin spora olan desteğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Karaman'da spor alanları noktasında eksiklikleri tek tek giderdiklerini ifade eden Çalışkan, "Karaman çok yakında yeni bir stadyuma, spor salonuna ve ülkemize genç sporcular kazandıracak bir sporcu fabrikasına kavuşacak. Amatör spor kulüplerimiz de bizler için çok önemli. Birçoğu kısıtlı bütçelerle faaliyetlerini yürütmeye çalışıyor. Bugün burada 12 futbol kulübümüzle istişare etmek ve onlara bir nebze destek olmak amacıyla bazı ihtiyaçlarını karşılamak istedik." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.