Karaman'da asfalt çalışmaları

Karaman'da asfalt çalışmaları
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Piri Reis Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.Karaman'ı geleceğe...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Piri Reis Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman'ı geleceğe taşımak için dev projeler hayata geçirildiğini belirten Çalışkan, şehrin çehresini değiştiren çalışmaların da sürdürüldüğünü ifade etti.

Çalışkan, Belediye Fen İşleri ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüğünü aktararak, "Şehrimizin daha kaliteli yollara, daha modern ulaşım imkanına sahip olması için çalışmalarımızı şehrin dört bir yanında sürdürüyoruz. Öncelikli olarak altyapısı ve kaldırımı tamamlanmış cadde ve sokaklara girerek asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Piri Reis Mahallesi'nde geçen yıl yarım kalan bazı sokak ve eski Çoğlu yolunda sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme çalışmamız devam ediyor. İnşallah çok daha güzel bir Karaman'ı hep birlikte inşa edeceğiz."

Karaman'da asfalt çalışmaları

Karaman'da asfalt çalışmaları

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.