Karaman'da Belediye Çalışmaları

Karaman'da Belediye Çalışmaları
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı peyzaj düzenlemelerinin ardından bazı kavşaklarda da led ışıklı aydınlatma...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı peyzaj düzenlemelerinin ardından bazı kavşaklarda da led ışıklı aydınlatma sistemi kurdu.

Kavşaklarda yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, cadde ve kavşakların yapılan aydınlatma çalışmalarıyla daha estetik bir görünüm kazandığını söyledi.

Karaman'ı daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara devam ettiklerini aktaran Çalışkan, şöyle devam etti:

"Gerek parklarda, gerek cadde, üst geçit ve kavşaklarda yaptığımız peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma sistemleriyle şehrimiz daha modern bir hale geliyor. Alparslan Türkeş Bulvarı, Tren garı, Kale ve Emekseven Köprüsü kavşağında farklı figürlerde led ışıklı süsleme yaptık.

Karaman hem gece hem gündüz düzenli, temiz, yemyeşil ve aydınlık bir şekilde hemşehrilerimizin ve dışarıdan gelen misafirlerin gözlerine hitap edecek görünüme kavuşuyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.