Karaman'da evde sağlık hizmetleri

Karaman'da evde sağlık hizmetleri
Karaman Halk Sağlığı Müdürü Altunsoy, "İlimizin en ücra köşesindeki ev ile Karaman Devlet Hastanesinin yanıbaşındaki ev arasında sunulan sağlık hizmetinin kalitesi açısından hiçbir fark görmüyoruz"

KARAMAN (AA) - Karaman Halk Sağlığı Müdürü Ali Rıza Altunsoy, Karaman'ın en ücra köşesindeki ev ile Karaman Devlet Hastanesinin yanıbaşındaki ev arasında sunulan sağlık hizmeti kalitesinde hiçbir fark olmadığını söyledi.

Halk Sağlığı Müdürü Altunsoy, yaptığı yazılı açıklamada, evde sağlık hizmetlerinin il genelinde Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü kaydetti.

Evde sağlık hizmetlerinin, verdikleri sağlık hizmetlerinden biri olduğunu ifade eden Altunsoy, şunları kaydetti:

"İlimizin en ücra köşesindeki ev ile Karaman Devlet Hastanesinin yanıbaşındaki ev arasında sunulan sağlık hizmetinin kalitesi açısından hiçbir fark görmüyoruz. İlimizin en uzak yerindeki evde de insanlara en kaliteli sağlık hizmetini ulaştırmak en büyük hedefimizdir. Evde Sağlık Hizmetlerine ulaşmak bir telefon kadar yakın. 4443833 nolu telefondan konu hakkında bilgi alınabilmektedir. Şartları taşıyan vatandaşlarımız evde sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.