Karaman'da "Mutluluğa bir oyuncak da sen ver" kampanyası

Karaman'da "Mutluluğa bir oyuncak da sen ver" kampanyası
Karaman Gençlik Merkezi'nce "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver" kampanyası başlatıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, öksüz, yetim ve maddi durumu iyi olmayan çocukları mutlu etmek amacıyla "Mutluluğa bir oyuncak da sen ver" kampanyası başlattı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, pek çok evde hiç kullanılmayan kutular dolusu oyuncakların olduğunu, bazı çocukların ise hiç oyuncağının olmadığını belirtti.

Kampanya ile oyuncağı olmayan çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını dile getiren Kısacık, "Duyarlı vatandaşlarımızdan isteğimiz, evlerde hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncakları ihtiyacı olan çocuklarımız için Gençlik Merkezimizde kurulacak oyuncak toplama merkezine ulaştırmaları gereken ilgi ve alakayı gösterecekleri için şimdiden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen de kampanya çerçevesinde toplanan oyuncukların ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacağını kaydetti.

Gezen, "Geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz olan çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yolunun oyuncak olacağını düşündük. Mutlaka bir oyuncaktan daha pahalı ve daha değerli hediyelerde vardır fakat bir oyuncak çocuk için arkadaş, umut ve tebessümdür." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.