Karaman'da Seyir Terası Çalışmaları

Karaman'da Seyir Terası Çalışmaları
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan seyir terasının yapımında sona yaklaşıldı.Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan seyir terasının yapımında sona yaklaşıldı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada seyir teraslarının önümüzdeki yıldan itibaren vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanını daha kente kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten çalışkan, şunları kaydetti:

"Seyir Terasları hizmete girdiğinde Karaman'ın en gözde mekanlarından birisi olacak. Beyazkent Mahallesi'nde Vali Konağı arkasındaki yamaç üzerinde bulunan 35 bin metrekare alana sahip olan bu projemiz içerisinde; piknik alanları, restoran, kamelyalar, spor sahaları, çocuk oyun grupları, otopark, lavabo, çay bahçesi, yürüyüş yolları, dekoratif aydınlatmalar ve şelale şeklinde süs havuzu olacak.

Şu anda çalışmalar ağırlıklı olarak piknik alanı, yürüyüş yolları ve peyzaj düzenlemeleri şeklinde devam ediyor. Projenin bina kısımlarını kapsayan restoran ve çay bahçesi gibi sosyal tesis alanları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Bulunduğu konum itibari ile şehrin en önemli girişlerinden olan Mersin yolu girişini daha gösterişli bir hale getirecek olan Seyir Terasları projemizi önümüzdeki yıldan itibaren vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.