Karaman'da "Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası" sona erdi

Karaman'da "Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası" sona erdi
KARAMAN (AA) - Karaman'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliğince düzenlenen "Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası" sona erdi.Yunuskent...

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliğince düzenlenen "Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası" sona erdi.
Yunuskent Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakaların ardından minik erkekler kategorisinde birinci Konya, ikinci Rize, üçüncü Ankara ve Aksaray, minik kızlar kategorisinde birinci Aksaray, ikinci Konya, üçüncü Bartın ve Rize oldu.
Yıldız ve ümit erkekler kategorisinde birinci Konya, ikinci Ankara, üçüncü Karaman ve Mersin olurken, yıldız ve ümit bayanlar kategorisinde ise Ankara birinci, Karaman ikinci, Konya ve Kastamonu üçüncü oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ödül töreninde, sporcuların bu tür spor organizasyonlarında kendilerini daha iyi görme fırsatı bulduklarını söyledi.
Dereceye giren takımları tebrik eden Kısacık, şunları kaydetti:
"Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası'nı ilimize yakışır bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımız katılacakları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda eksiklerini görerek hazırlanma fırsatı buluyor. Judo branşında ülkemize madalyalar kazandıracak sporcularımızın yetişmesinde emek harcayan antrenörlerimize ve azimle çalışan sporcularımıza tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum."
Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.