Karaman'da Türk dil kupası judo şampiyonası yapılacak

Karaman'da Türk dil kupası judo şampiyonası yapılacak
Karaman'da Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası yapılacak

KARAMAN (AA) - Karaman'da 739. Türk Dil Bayramı kutlamaları kapsamında, Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası yapılacağı bildirildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonaya 20 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Suriye’den beş yüzün üzerinde sporcunun birincilik için mücadele edeceğini belirtti.
Şampiyonada minikler, yıldızlar ve ümitler kategorisinde yapılacak olan müsabakalara, judocuların kızlarda ve erkeklerde toplam 48 sıklette dağıtılacak madalyalar için mücadele edeceğini kaydetti.
Kısacık açıklamasının devamında, "Karaman yine büyük bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası'nda kızlar ve erkekler kategorisinde beş yüzün üzerinde sporcumuz birincilik için ter dökecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular hem şampiyonluk mücadelesi verecek, hem de son durumlarını görme şansı yakalayacaklar. Bu bakımdan böyle bir şampiyonanın yapılması sporcular ve antrenörler açısından büyük önem taşımaktadır. 13-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu'nda gerçekleşecek şampiyonaya tüm Karamanlı sporseverleri bekliyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.