Karapınar Belediye Başkanı Yaka'dan, Müftü Demirlenk'e Ziyaret

Karapınar Belediye Başkanı Yaka'dan, Müftü Demirlenk'e Ziyaret
KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk’i makamında ziyaret etti.Karapınar Müftülüğüne yeni...

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk’i makamında ziyaret etti.

Karapınar Müftülüğüne yeni atanan Demirlenk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yaka, "Tüm cami, mescit ve Kur'an kurslarının bakım ve onarımı başta olmak üzere her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da maddi manevi her türlü desteğimiz sürecek" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Demirlenk de "Aslında bizim yapmamız gereken birçok işi Karapınar Belediyesi olarak siz üstlenmişsiniz. Allah razı olsun. Bundan sonra sizlerle birlikte çalışmak bizi çok mutlu edecek. Yapacağınız tüm projelerde yer almak istiyoruz. Gelecek adına güzel işler yapmak birlikte çalışmaktan geçiyor. Bunu Karapınar’da yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.