Karapınar'da ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği

Karapınar'da ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği
Karapınar Lisesi'nden 1991'de mezun olan bir grup hayırsever, Yeşilyurt Mahallesindeki Salur ve Güzelkışla ilkokullarında 1. sınıfa başlayacak

Karapınar Lisesi'nden 1991'de mezun olan bir grup hayırsever, Yeşilyurt Mahallesindeki Salur ve Güzelkışla ilkokullarında 1. sınıfa başlayacak 44 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

Karapınar Lisesi eski müdürleri Fikri Dağ ve Ali Bozaklı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, kırtasiye setlerini okul müdürleri Hasip Keleş ile Sermin Çavdar'a teslim etti.

aa-20220911-28868109-28868107-karapinarda-ilkokul-ogrencilerine-kirtasiye-destegi.jpg

Karapınar Lisesi 1991 mezunlarından Ahmet Koçaker, "Arkadaşlarımız ile her Kurbana bayramında bir araya geliyoruz. Son buluşmada farkındalık yapacak bir etkinlik yapılması kararı alındı. Bizler de köy okulundaki çocuklarımıza eğitim desteği yaptık. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseler dünyalara değer. Bütün arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

aa-20220911-28868109-28868106-karapinarda-ilkokul-ogrencilerine-kirtasiye-destegi.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, "Karapınar Lisesi 1991 mezunlarının bu etkinliği son derece sevindiricidir. Dezavantajlı bölgelerimizden olan bu bölgelerde eğitime yapılan yardımlar örnek teşkil edecektir. Bu tür dayanışmanın örnek olmasını temenni ediyor teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.