Karapınar'da "Yenilenebilir Enerji, Hibe destekleri" toplantısı

Karapınar'da "Yenilenebilir Enerji, Hibe destekleri" toplantısı
Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ile Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle "Yenilenebilir Enerji ve Hibe Destekleri" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ile Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle "Yenilenebilir Enerji ve Hibe Destekleri" konulu toplantı gerçekleştirildi.

Odanın Meclis salonundaki toplantıya, İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Sözen ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan MEVKA Uzmanı Çağatay Ceran, 2015 yılı yenilenebilir enerji mali destek programı ile bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılması mali destek programları hakkında bilgiler verdi.                                      

Ceran, programların amacının bölgelerinin enerji üretimi ve kullanılmasında yenilenebilir enerji kaynaklarının payının artırılması amacıyla toplumsal ve ortak kullanım alanlarındaki ihtiyaçları ile bölgenin tarımsal sulama alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.