Karasayar: Bombaların Hedefinde Başbakan Yıldırım'ın Odası Vardı

Karasayar: Bombaların Hedefinde Başbakan Yıldırım'ın Odası Vardı
TBMM İdare Amiri Karasayar, TBMM'nin Fetullahçı Terör Örgütü tarafından bombalandığı sırada Başbakan Yıldırım'ın odasının hedef alındığını söyledi

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu'yu ziyaretinde, TBMM'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından bombalandığı anlarda yaşanılanları anlattı.

Meclis'in bombalandığı sırada orada olduğunu aktaran Karasayar, Başbakan Binali Yıldırım'ın odasının hedef alındığını ifade etti.

Meclis bombalandığında orada ölmeyi göze aldıklarını ifade eden Karasayar, şöyle konuştu:

"Her türlü mücadeleyi verecektik. Fakat sığınağa gitmemiz gerektiğini söylediler. Zaten sığınağa gittikten 10-15 dakika sonra bombalar yağmaya başladı. Meclis binamız bana göre dünyanın en sağlam binalarından bir tanesidir. Çok özenle yapılmış, sağlam ve özel projesi olan bir binadır. O büyük kolonu sanki ağaç keser gibi kesmiş bombalar. Zaten o bombanın düştüğü yer de hedef de Başbakanımızın odasıdır. Başbakanımızın odasıyla yaklaşık 7-8 metre mesafeye düşmüş. Orayı öyle bir delmiş ki sığınağa biz toz duman içerisinde kaldık."

Karasayar, darbe girişiminin önlenmesinde en büyük başarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile onun çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin olduğunu belirterek, "Bu FETÖ'nün çetelerine fırsat verilmedi. Bunlar derslerini aldılar, almaya da devam edecekler. Artık bu ülkede kimse darbe yapamayacak." ifadesini kullandı.

"Bunlara 'Terörist' demek bile az kalıyor"
AK Parti'nin iktidarda olduğu günden bu yana milli savunmada askere eksiksiz hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayan Karasayar, şunları kaydetti:

"Göz bebeğimiz ve ülkemizin geleceği olarak gördüğümüz ordumuzun içerisine böyle kanserli, şerefsiz, alçak, haysiyetsiz insanlar karışmış. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız ile Meclisimizi yok etme planıyla yola çıktılar. Bunlara terörist demek bile az kalıyor. Bunlara alçakça bu işi yaptılar."

Karasayar, darbecilerin kendi kazdıkları kuyuya düştüğünün altını çizerek, Türk milletine ve muhalefet partilerine darbe girişime karşı ortaya koyduğu birliktelik için teşekkür etti.
 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.