Karatay Belediyesi eğitimde kaliteyi artırıyor

Karatay Belediyesi eğitimde kaliteyi artırıyor
 Editör
Karatay Belediyesi, KTO Karatay Üniversitesi ile Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile işbirliği yaparak ilçe genelinde eğitim gören tüm 12. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz TYT Deneme Sınavı düzenleyecek.

Eğitime olan yatırımlarıyla büyük katkı toplayan Karatay Belediyesi, ilçe genelinde üniversitelere hazırlanan öğrencilere yönelik olarak da, öğrencilerin başarılarının artırılması ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavı düzenleyecek.

tyt.jpegÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVINA BAŞVURULAR 18 OCAK’TA BİTİYOR

Öğrencilerin aynı zamanda kendi bilgi seviyelerini test etme şansı da bulacağı söz konusu deneme sınavı, KTO Karatay Üniversitesi, Karatay Kent Konseyi, Karatay Gençlik Meclisi’nin katkılarıyla yapılacak. Deneme sınavına başvurular ise 18 Ocak Perşembe günü sona erecek.

İlçe genelinde üniversite sınavlarına hazırlanan tüm lise 12’nci sınıf öğrencilerinin katılabildiği deneme sınavına başvurular; Karatay Belediyesi’nin mobil uygulaması Karatay Yanıbaşımda’dan yapılabiliyor.

BAŞKAN KILCA’DAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVI DAVETİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınava katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar diledi.

Hizmet anlayışının merkezinde hep insan ve şehir var olduğunu belirten Başkan Kılca, '' Şehirler, yollar, binalar inşa edebiliriz. Ancak geleceğimizi emanet edebilecek nesiller yetiştiremezsek, yaptığımız hizmetler bir taş ve beton yığınından öteye geçmez. Dolayısıyla Karatay Belediyesi olarak bizler önce insan diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime, gençliğe çok önem verdik. Şimdi de bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize bir desteğimizi daha vererek bu anlayışımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da ilçemizde üniversite sınavlarına hazırlanan tüm gençlerimize yönelik ücretsiz TYT deneme sınavı düzenliyoruz. Amacımız, gençlerimizin sınavda başarıyı yakalamalarına katkı sunmak. ben tüm genç kardeşlerimi bu deneyime katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum