Karatay Belediyesi, yol asfaltlama çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor

Karatay Belediyesi, yol asfaltlama çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor
Karatay Belediyesi, ilçenin 80 mahallesinin tamamında sürdürdüğü sıcak asfalt, satıh kaplama, parke yol, tretuvar ve daha birçok çalışmayla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Karatay Belediyesi, ilçenin 80 mahallesinin tamamında sürdürdüğü sıcak asfalt, satıh kaplama, parke yol, tretuvar ve daha birçok çalışmayla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaaslan Üzümcü Mahallesi Kosova Caddesi’nin 3,5 kilometrelik kısmında sıcak asfalt serimi çalışması yapıyor. 4 şeritli orta refüjlü olarak düzenlenen yoldaki söz konusu çalışmaların yanı sıra 4 kilometrelik bisiklet yolunun da eklendiği caddenin tretuvar çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

asfalt-calismasi-1-1.jpg

Karatay’ın ulaşım ağını her geçen gün daha konforlu hale getiren Karatay Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2022 yılı yatırım programında yer alan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler; Karaaslan Üzümcü Mahallesi Kosova Caddesi’nin 3,5 kilometrelik bir kısmında sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. 4 şeritli refüjlü olarak düzenlenen yol asfaltlama çalışmasının yanı sıra caddede 4 kilometrelik bisiklet yolu da yapılıyor.

YOLLARIMIZIN DAHA KONFORLU VE MODERN OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yine 4 kilometrelik tretuvar çalışmalarının da sürdüğü çalışmaları değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak yeni sezon süresince çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

asfalt-calismasi-3.jpg

Merkezin yanı sıra merkeze uzak mahallelerin tamamında söz konusu çalışmaların sahadaki tüm ekipler tarafından yürütüldüğünü aktaran Başkan Hasan Kılca, “İlçemize değer katacak her türlü çabanın içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da sık sık ilçemizin bütün mahallelerimizi ziyaret ediyor, muhtarlarımız ve bölge sakinleriyle bir araya geliyoruz. Sahada hemşehrilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek ekiplerimizle hızlı karar alıyor ve anında da uygulamaya koyuluyoruz. Hızlandırdığımız çalışmalarımızla ilçemizin yollarının daha modern, konforlu ve güvenli olması uğraş veriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında yoğun bir çalışma içerisinde. Tek amacımız ve gayretimiz; vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir ulaşım imkânı sunabilmek. Yollarımızın standardı gün geçtikçe yükseliyor. Yılsonuna kadar bu yıl için hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar ekiplerimiz çalışmaya ve sahada olmaya devam edecek” dedi.

asfalt-calismasi-4.jpg

asfalt-calismasi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.