Karatay Belediyesi'nde FETÖ Operasyonu

Karatay Belediyesi'nde FETÖ Operasyonu
Karatay Belediyesi bünyesinde FETÖ/PDY operasyonu başlatıldı. Bu kapsamda FETÖ ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 2 memur personel açığa alındı.

Karatay Belediyesinde, FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 2 memur personel açığa alındı.Karatay Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle; "15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesi'nde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirildi. Bu kişiler açığa alınarak haklarında yasal takibatın devam ettiği, konuyla ilgili Konya Valiliğine, Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli bilgiler verildi. Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu 15 temmuz 2016 darbe teşebbüsü ve sonrasında ilan edilen OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenmiş, bugün itibariyle yapılan değerlendirme sonrasında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olabileceği düşüncesiyle 2 memur personelimiz hakkında açığa alma ve Valilik Makamı ile Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına bilgi verme işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.