Karatay Belediyesi'nde yeni FETÖ Operasyonu

Karatay Belediyesi'nde yeni FETÖ Operasyonu
Karatay Belediyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 memurun daha açığa alındığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karatay Belediyesinde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle daha önce 2 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirildiği belirtildi.

Devam eden süreçte yapılan incelemede 3 memurun daha açığa alınarak, açığa alınan personel sayısının 5'e ulaştığı kaydedilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Açığa alınanlarla ilgili Valilik ile Cumhuriyet Başsavcılığı makamına bilgi verme işlemleri başlatıldı. Belediye olarak personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeler hassasiyetle devam etmektedir. Belediye bünyemizde oluşturulan 5 kişilik komisyon marifetiyle tüm bilgi ve belgeler incelenerek, içinde bulunduğumuz OHAL süreci kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi belediyemizde de çok yönlü, hassas ve teferruatlı çalışmalar yapılmaktadır." 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.