KARATAY BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ

KARATAY BELEDİYESİ'NE ARAÇ TAKVİYESİ
21. yüzyıla kendini en iyi teknolojiyle hazırlayan Karatay Belediyesi, modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişerek teknolojik araçlarla ilçesine hizmet etmeye devam ediyor.

Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde yeni gelen araçları inceleyen Başkan Mehmet Hançerli, yeni alınan iş makinelerini hizmete sunmaya devam ettiklerini söyledi.  2004 yılında 6 süpürgeli araç ile hizmet eden Karatay Belediyesi'nin bugün yeni alınan araçlarla birlikte 14 süpürgeli aracın görev yaptığını dile getiren Hançerli, Karatay'da alanın ve nüfusun büyümesiyle hizmet alanının genişlediğini dolayısıyla yeni iş makinelerine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Bu dönem içerisinde özellikle iş makineleriyle hizmeti en uzak mahalleler dahil olmak üzere şehir merkezini aksatmadan ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Hançerli, özellikle kar yağışının yoğun olduğu zamanlarda ilk defa yeni bağlanan mahallerin sokaklarında greyderlerle kar küreme çalışmalarının  zamanında yapıldığını söyledi. "Karatay Belediyesi olarak hizmetin devamı noktasında iş makinelerinin takviyesi yönünde üzerimize düşen görevi yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız" diyen Başkan Mehmet Hançerli, en son alınan iki süpürgeli aracın yaklaşık 540 Bin TL'ye mal olduğunu belirterek bir iş makinesinin ise ortalama 20-25 işçinin yaptığı işi yerine getirdiğinin altını çizdi.

Başkan Mehmet Hançerli hizmette verimliliği artırmak, daha sağlıklı ve daha hızlı bir hizmet anlayışı içerisinde,Karatay'ın her noktasına hizmeti götürebilmek maksadıyla belediye bütçesinden ayrılan ödenekle iş makinesi ve hizmet aracı parkını güçlendirme yoluna giderek yeni araçlar kazandırdıklarını sözlerine eklerken yeni alınan araçların Karatay’a hayırlı olmasını diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.