Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisinden hasta ziyareti

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisinden hasta ziyareti
Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Kadın Meclisi bu kapsamda Karatay'da yaşayan ALS hastası Muammer Durmaz'ı ziyaret etti.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Kadın Meclisi bu kapsamda Karatay'da yaşayan ALS hastası Muammer Durmaz'ı ziyaret etti. Durmaz ailesine gerçekleştirmiş oldukları ziyarette konuşan Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar, Kent Konseyleri’nin yerel yönetimlerle halk arasındaki ilişkiyi güçlendiren köprü görevi gördüğünü belirtti. Avşar, "Kent Konseyleri’nin kamuoyunun taleplerini iletmenin yanı sıra kamuoyu oluşturmak ve yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayarak pratiğe geçirmek gibi rolleri var. Sağlıklı ve insana dokunan kararların alınmasında rolü önemli. Yapılan bu çalışmalar da gönüllü çalışmalar. Burada görev alanlar kendi hayatlarından, eşinden, işinden ailesinden vakit ayırarak bu çalışmaları yapıyor. Bu yüzden görev alan herkesi kutluyorum" dedi.  Avşar bu kapsamda vatandaşlarla sürekli bir arada olduklarını dile getirerek Karatay'da yaşayan ve tedavisi evinde devam eden ALS hastası Muammer Durmaz'a ve ailesine moral verebilmek için ziyarete geldiklerini söyledi. Başkan Avşar; 5 yıldır yürüyemeyen ve konuşma güçlüğü çeken Muammer Durmaz'a eşi Şerife Durmaz'ın gözü gibi baktığını söyleyerek, tüm ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını tek başına giderdiğini söyledi. Hüznü de sevinci de her zaman paylaşmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Avşar, geçmişten bugüne Türkiye'deki Kent Konseyleri içinde lokomotif rolü üstlenen Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin bundan sonraki süreçte de öncü olmaya devam edeceğini dile getirdi. Aynur Avşar, Durmaz çiftine yardımcı olabilmek adına Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek sözlerini noktaladı. Ziyaret sonunda Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri aileye hediye takdim etti.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.